Tilapäistä designia,
luonnon omista antimista

Miten jonkin hajoaminen voikin olla niin kaunista? Lapin ruska on ainutlaatuinen hetki, jonka voi kokea vai kerran vuodessa muutaman viikon ajan. Ruskaloma onkin täydellinen valinta aikuisille, jotka osaavat arvostaa ohikiitäviä hetkiä ja värien harmoniaa – kuten myös Design Hotel Levi, jonka seinien sisältä löytyy vähintään yhtä paljon silmiä hivelevää designia, kuin Lapin luonnosta juuri nyt.

 

Tiesitkö, että tieteellisestä näkökulmasta ruska tarkoittaa ruohokasvien lehtivihreän hajoamista? Hajoamisen seurauksena lehtien muut väriaineet nousevat pintaan luoden syysmetsille ominaisen väriloiston eri punakeltaisen sävyissä.

 

AdobeStock_229868115_toka

 

Nautiskelijan näkökulmasta, ruska tarkoittaa kuitenkin sitä, että metsä säihkyy kilpaa auringonlaskun kanssa, luoden silmänkantamattomiin jatkuvan tilapäisen taideteoksen. Juurikin tämä väliaikaisuus ja jatkuva muutos yhdistettynä Lapin villiin ja arktiseen luontoon muodostavat kokonaisuuden, jonka täydellisestä vangitsemisesta kankaalle tai kameran linssiin jokainen taiteilija tai taiteen ystävä voi vain haaveilla.  

 

Lapin ruska on yleensä kauneimmillaan syyskuun puolivälissä, mutta alkaa jo elo-syyskuun vaihteessa jatkuen aina lokakuuhun ja lehtien putoamiseen saakka. Ruska-aika ajoittuukin sopivasti kesä- ja syyslomien väliin, jolloin Levin kaltaiset matkailukohteet ovat täydellisen hiljaisia aikuisten lomaa varten.

 

AdobeStock_294510337_ copy

AdobeStock_317810083_vika

 

Oli sitten mielessäsi hidastempoinen staycation luonnon väriloistosta, pehmeästä sängyistä ja hyvästä ruuasta nauttien tai vauhdikkaampi aktiiviloma pitkien vaellusten, maastopyöräilyn ja revontulien parissa, löytyy Design Hotel Leviltä kaivattu ripaus luksusta jokaiselle lomalle!

 

VARAA NYT

 

Design Hotel Levi - kevät  kesä 2021

 

Design Hotel Levi.
Astu toiseen todellisuuteen, jossa olet kotonasi.

 

ETUSIVULLE