Unohda telttailu ja huonosti nukutut yöt – Design Hotel Levillä myös yöpyminen on elämys

Erämaan avaruus, luonnon äärimmäisyydet ja kahdeksan vuodenaikaa houkuttelevat matkailijoita Lappiin vuoden ympäri. Levitunturin upeat luontopolut ja vaellusreitit ovat parhaimmillaan talven väistyessä, kun Lapin kesyttämätön luonto puhkeaa kukkaansa ja keskikesän aurinko maalaa taivaan toinen toistaan upeammilla väreillä.

 

Kun varaat itsellesi majoituksen Design Hotel Leviltä, pääset jatkamaan ainutlaatuista luontokokemusta myös öisin pehmeässä sängyssä ja puhtaissa lakanoissa. Yöttömän yön aurinko ja villi luonto eivät katso kelloa, mutta Deluxe-huoneet tarjoavat kaivattua rauhaa ja hiljaisuutta sitä tarvitsevalle – ylellisistä pesutiloista puhumattakaan.

 

Design Hotel Levillä jokainen huone on oma elegantti kokonaisuutensa, jossa yhdistyvät suomalainen design, taide ja ympäröivä tunturimaisema. Lapin luonnosta inspiroituneet taideteokset ja pohjoismainen arkkitehtuuri luovat harmonisen kokonaisuuden, jossa taide ja luonto kietoutuvat yhdeksi kokemukseksi niin hotellin käytävillä kuin itse huoneissa. Riittää, kun avaat silmäsi hyvin nukutun yön päätteeksi, ja olet takaisin luonnon siimeksessä.

 

Olit sitten kokenut eränkävijä tai urbaani kaupunkilainen, Design Hotel Leviltä löytyy majoitus tarpeisiisi.

 

Deluxe_Loft

Tyylikkäissä Deluxe Double -huoneissa ja modernilla parvella varustetuissa Deluxe Loft -huoneissa majoittuvat sekä pariskunnat että pienet vaellusporukat.

 

Deluxe_Suite_poreamme_ja_sauna

Ylellisissä ja avarissa Deluxe-sviiteissä pääset rentouttamaan pitkän päivän päätteeksi design-saunan löylyissä tai kuplivassa poreammeessa.

 

Lapin taika, sammumaton valo ja luonnonvoimien uurtama maisema eivät kuulu enää pelkästään telttailijoille, vaan myös oman arvonsa tunteville nautiskelijoille.  Koe täydellinen luontoa, taidetta ja luksusta yhdistävä elämysloma keskikesän auringossa –  Design Hotel Levillä.

 

VARAA NYT

 

Levi-tunturi, joulupukin mökki kesällä

 

#designhotellevi

Jotta saat kokemuksesta kaiken irti, täytyy upeat maisemat tallentaa verkkokalvojen lisäksi kameralle.  Tutustu Levin kauneimpiin kuvauskohteisiin ja lue, miksi kaupunkilaispariskunta suuntaa kesäksi Lappiin.

 

BLOGI

 

Design Hotel Levi.
Astu toiseen todellisuuteen, jossa olet kotonasi.